Slide 1

Válasszon nyelvet

Referenciák

Protipožiarna ochrana

Protipožiarna ochrana stavieb

 

Árajánlatok

Amennyiben díjmentes árajánlat kidolgozása iránti kérelmét szeretné elküldeni, kattintson az alábbi linkre, ahol megtalálja az összes, a tetőszerkezet árajánlatának elkészítéséhez szükséges fontos információt.

Kérek árajánlatot

Kérdezzen

Amennyiben el szeretné dönteni, hogy tényleg helyes-e a szeglemezes tetőszerkezet vagy faépület melletti döntése, és több információt szeretne megtudni ezzel kapcsolatban, vagy arról érdeklődik, hogyan tud az általunk gyártott tetőszerkezet segítségével építési költséget spórolni, kattintson ide

GYIK

logo atruss

A KON-Truss s.r.o. társaság 2008.10.10-én lét megalapítva. A KON-Truss, s.r.o. megalapításában részt vett az A-Truss Ltd vállalat is.

Az A-Truss Ltd (www.a-truss.ie) gyártási portfóliója megegyezik a KON-Truss, s.r.o. portfóliójával, mégpedig fa szeglemezes tetőszerkezetek gyártása - szeglemezes tetőszerkezet, faépület-  már 1994 óta.

krovy priemobjekty06

A tervezőink, szorosan együttműködve más, Írországból és Szlovákiából származó szakemberekkel a lehető legnagyobb erőfeszítéssel dolgoznak azon, hogy az Ӧn igényeinek és elképzeléseinek megfelelő szeglemezes fa tetőszerkezetek és faépületek terveit készítsék el. Ez az együttműködés nagyban hozzájárul a fa szerkezetek legjobb és leghatékonyabb megoldásaihoz, elindulva a legegyszerűbbektől,  egészen a legbonyolultabb szeglemezes tetőszerkezetekig, tetőkig és faházakig.

logo WolfsystemTársaságunk Wolf szeglemezes tetőszerkezeteket, fa szerkezeteket gyárt a Wolf Systembau G.m.b.H együttműködésével. A szeglemezes tetőszerkezet formájának szinte korlátlan variabilitási lehetőségei bonyolult fa szerkezetek, de egyszerű tetőszerkezetek kivitelezésére is lehetőséget adnak, így spórolva a beruházó költségeit. A már kész fa szerkezetek szállítása, illetve ezek összeszerelése az épületen rövidíti a tetőszerkezet kivitelezésének munkaidejét, ezzel időt, energiákat, munkaerőt, egyben pénzeszközöket is megtakarítva. Legnagyobb előnyünk a tetőszerkezetek komplex megoldása, fa szerkezetektől a tetőfedő anyagokig, csatornarendszerekig, hőszigetelésig, falburkolatig...

rekonstrukcia07