Slide 1

Válasszon nyelvet

Referenciák

Protipožiarna ochrana

Protipožiarna ochrana stavieb

 

Árajánlatok

Amennyiben díjmentes árajánlat kidolgozása iránti kérelmét szeretné elküldeni, kattintson az alábbi linkre, ahol megtalálja az összes, a tetőszerkezet árajánlatának elkészítéséhez szükséges fontos információt.

Kérek árajánlatot

Kérdezzen

Amennyiben el szeretné dönteni, hogy tényleg helyes-e a szeglemezes tetőszerkezet vagy faépület melletti döntése, és több információt szeretne megtudni ezzel kapcsolatban, vagy arról érdeklődik, hogyan tud az általunk gyártott tetőszerkezet segítségével építési költséget spórolni, kattintson ide

GYIK

bytovedomy16A KON-Truss, s.r.o. korlátolt felelősségű társaság egy dinamikusan fejlődő társaság, mely elsődleges gyártási programja fa szerkezetek - faváz szerkezetű WOLF szeglemezes rácsostartókból összeállított fa tetőszerkezetek - kivitelezése. A társaság szorosan együttműködik a szeglemezek és szoftvertámogatás beszállítójával, az osztrák Wolf Systembau G.m.b.H. vállalattal. logo Wolfsystem

A társaság gyártási portfóliója főként egyéni építésű családi házak, ill. egyéni lakóházak, valamint családi házak szegmensében tervezett fejlesztési projektek tetőszerkezeteinek kivitelezésén alapul. Ebbe a szegmensbe főként a személyzet magas szintű szakmai felkészültségét, stabil beszállítói-vevői viszonyokat, a termékek - fa szeglemezes rácsostartók - legmagasabb minőségét, a nyújtott szolgáltatások komplexitását hozzuk, kezdve a tervezők és tervező irodák támogatásával, tanácsadással, a szeglemezes rácsostartókból készült tetőszerkezetek legyártásán és kivitelezésén túl, egészen a tetők különböző típusú tetőfedő anyagokkal való lefedésének teljes körű megoldásáig.

bytovedomy10A WOLF szeglemezes tetőszerkezetek kivitelezésén kívül családi házakon, ipari létesítmények tetőszerkezeteit is meg tudjuk oldani, mint pld. raktárak, lovardák, mezőgazdasági épületek vagy gyártási területek esetében, ahol főként az akadálymentes megoldáson van a hangsúly, az adott épületek 10 méteres fesztávját meghaladó méretei mellett. Lakóházak, közösségi létesítmények, iskolák és egyéb épületek lapos tetőinek átépítéséhez is biztosítunk megfelelő tetőszerkezetet. 2013. elején a portfóliónkat az alacsony energiafelhasználású és passzív fa szerkezetű épületek szegmensével szélesítettük. 2014-ben kínálatunkat a tetőfedél teljes körű befejezésével szélesítjük.