Slide 1

Válasszon nyelvet

Referenciák

Protipožiarna ochrana

Protipožiarna ochrana stavieb

 

Árajánlatok

Amennyiben díjmentes árajánlat kidolgozása iránti kérelmét szeretné elküldeni, kattintson az alábbi linkre, ahol megtalálja az összes, a tetőszerkezet árajánlatának elkészítéséhez szükséges fontos információt.

Kérek árajánlatot

Kérdezzen

Amennyiben el szeretné dönteni, hogy tényleg helyes-e a szeglemezes tetőszerkezet vagy faépület melletti döntése, és több információt szeretne megtudni ezzel kapcsolatban, vagy arról érdeklődik, hogyan tud az általunk gyártott tetőszerkezet segítségével építési költséget spórolni, kattintson ide

GYIK

Gyártás

vyroba04A szeglemezes kötésű tetőszerkezet WOLF szeglemezek felhasználásával készül egy asztalon történő összepréseléssel egy prés segítségével. A szeglemezek mennyiségét és méretét statikus-tervező határozza meg a WOLF szerkezetek tervezését segítő specializált statikai szoftver segítségével.

Bővebben: Rácsos tartók gyártása

montaz01A KON-Truss, s.r.o. korlátolt felelősségű társaság stabil, szakmailag kitűnő tapasztalatokkal és gyakorlattal rendelkező szerelői csapatokkal rendelkezik, melyek az általunk leszállított szerkezetek szerelését biztosítják. A szerelői csapatokat rendszeresen továbbképezzük, és a tervezőink a szerelői

 

 

 

csapatok javaslatai alapján visszamenőleg folyamatosan optimalizálják a szeglemezes szerkezeteket úgy, hogy azok a lehető legbiztonságosabbak legyenek nem csak az építő, hanem maga a rendkívül bonyolult szerelés szempontjából is. Így hasznosítjuk szerelői csapatainknak a gyakorlatból, tehát közvetlenül az építéshelyszínről szerzett tudását és tapasztalatait. Ezzel a visszamenőleg elvégzett gyártási minőségellenőrzéssel szerelői csapataink közvetlenül bekapcsolódnak a minőségellenőrzés belső folyamatába. A kör így bezárul, az általunk leszállított termékek és szolgáltatások minőségének folyamatos jelentős technológiai előrehaladását eredményezve.

montaz02 montaz03

Bővebben: Szerelés

rezivo01Az ipari szárítás „kill and dry“ rendszere biztosítja a faanyag 10% nedvességtartalom értékhez közeli kiszárítását. Ez a rendszer tartósan visszatartja a kártevők összes lehetséges formáit, és teljes mértékben gátolja ezek lehetséges további szaporodását.

Bővebben: Faanyag