Slide 1

Válasszon nyelvet

Referenciák

Protipožiarna ochrana

Protipožiarna ochrana stavieb

 

Árajánlatok

Amennyiben díjmentes árajánlat kidolgozása iránti kérelmét szeretné elküldeni, kattintson az alábbi linkre, ahol megtalálja az összes, a tetőszerkezet árajánlatának elkészítéséhez szükséges fontos információt.

Kérek árajánlatot

Kérdezzen

Amennyiben el szeretné dönteni, hogy tényleg helyes-e a szeglemezes tetőszerkezet vagy faépület melletti döntése, és több információt szeretne megtudni ezzel kapcsolatban, vagy arról érdeklődik, hogyan tud az általunk gyártott tetőszerkezet segítségével építési költséget spórolni, kattintson ide

GYIK

Faépületek

Az épület kitűzése után készül el a ház alaplemeze a faházak általános építési gyakorlatának paraméterei alapján

 phoca thumb m 1 phoca thumb m 2 phoca thumb m 3 phoca thumb m 4

A faház alaplemez betonjának megszilárdulása után következik az alaplemez teljes területének alapos felületi szigetelése a taljnedvesség és talajpára ellen, ezzel biztosítjuk a később rögzítésre kerülő fa tartószerkezetek és további szigetelő töltőanyagok védelmét.

 phoca thumb m 2 phoca thumb m 3 phoca thumb m 4 phoca thumb m 5 phoca thumb m 6 phoca thumb m 7

A teljes felületi szigetelés elvégzése után kezdődik a "talpszelemen" alsó szélének szerelése vegyi horgony és menetes rudak segítségével. Erre a szerkezetre rögzítjük később a KON-WOOd faház faszerkezetének függőleges tartóelemeit. phoca thumb m 1 phoca thumb m 2 phoca thumb m 3 phoca thumb m 4 phoca thumb m 5 phoca thumb m 7

A KON-WOOD faház tartószerkezetét 175 mm vastag oszlopokból álló szerkezet alkotja. A szerkezetben készítjük elő a nyílászárók számára kihagyott nyílásokat úgy, hogy a lehető legjobban lehessen lezárni az ablakok és ajtók számára kihagyott illesztési hézagok részleteit. Ezek után következik a szerkezet megerősítése és az egyes falrétegek és falelemek szerelésének előkészítése.

phoca thumb m 1 phoca thumb m 3 phoca thumb m 4 phoca thumb m 5 phoca thumb m 8 phoca thumb m 7

 

A faház tetőszerkezetét a WOLF szeglemezes tetőszerkezetének ideális rendszere alkotja. A szeglemezes tetőszerkezet feleslegesen nem terheli az épületet, és általánosságban érvényes e tetőszerkezet összes előnye csakúgy, mint az egyéb épületfajtákra való szerelésénél. A tetőszerkezet vagy teljesen lécezett, vagy megfelelő hajlásszög esetén a tetőrétegeket lécezés nélkül is meg lehet oldani. A KON-WOOD faházra az összes elérhető tetőtípus használható - kontytető, nyeregtető, lapos vagy félnyeregtető - minden a megrendelő fantáziájától és szükségleteitől függ.

phoca thumb m 1 phoca thumb m 2 phoca thumb m 4 phoca thumb m 7 phoca thumb m 9 phoca thumb m 5

A KON-WOOD faház homlokzatának kialakításánál és falainak szigetelésénél OSB lapokat használunk nútféderes változatban, a fő szigetelés 180 mm vastag, illetve faszálas lapokat, melyek vastagsága a beruházó falak hőellenállása felé támasztott elvárásaitól függően változhat. Ilyen módon a KON-WOOD faházak falszerkezetének diffúziósan nyitott változatát hozzuk létre a KON-Truss cég kivitelezésében.

 phoca thumb m 2 phoca thumb m 3 phoca thumb m 4 phoca thumb m 5 phoca thumb m 7 phoca thumb m 8 phoca thumb m 9 phoca thumb m 10 phoca thumb m 11  phoca thumb m 12 phoca thumb m 13 phoca thumb m 14

A diffúziósan nyitott rendszernél ügyelni kell arra, hogy a felhasznált alapanyagok összhangban legyenek a helyes gyakorlattal, és a felhasznált anyag megfelelő diffúziós ellenállási együtthatókat mutasson cs˜ökkenő tendenciával az épület külseje irányában. Ezért használunk az általunk épített faházakban nútféderes csatlakozású faszálas lapokat. Ezzel a rendszerrel érjük el a külső átfedések teljes fokú átfedését, ill. a külső fal teljességét, hézagok nélkül. Fő szigetelőanyagként a szerkezeti elemek között üvegvattát használunk.

 

phoca thumb m DSCN6271 phoca thumb m DSCN6272 phoca thumb m DSCN6276 phoca thumb m DSCN6277

A külső homlokzat kialakítása után következnek a beltéri munkák, melyek a nem tartó válaszfalak szerelésében, ill. a lényeges részletek kialakításában nyilvánulnak meg a diffúziósan nyitott KON-WOOD faház működésének alapvető feltételei teljesülésének érdekében.

phoca thumb m DSCN6530 phoca thumb m DSCN6534 phoca thumb m DSCN6536 phoca thumb m DSCN6538 phoca thumb m DSCN6539 phoca thumb m DSCN6543 phoca thumb m DSCN6545 phoca thumb m DSCN6551 phoca thumb m DSCN6573 phoca thumb m DSCN6575

A tetőburkolat rétegeinek szerelése, és La Escandela exkluzív cserép lerakása

phoca thumb m DSCN6307 phoca thumb m DSCN6309 phoca thumb m DSCN6597 phoca thumb m DSCN6602 phoca thumb m DSCN6692

 

Az egyes vezetékek beszerelését az adott munkára szakosodott csapat végzi csakúgy, mint az egész faház kivitelezését. Amennyiben ezt az épület jellege és kivitelezése lehetővé teszi, az egyes vezetékek nagyrészt a padlóban, illetve mennyezetben vannak vezetve.

 phoca thumb m DSCN6648 phoca thumb m DSCN6653 phoca thumb m DSCN6666 phoca thumb m DSCN6708 phoca thumb m DSCN6721 

 

Az egészséges életmódot támogatjuk - a KON-Truss, s.r.o. a Felsőszeli Tízes futóverseny társrendezője, melyen rögtön az első évfolyamon több, mint 150 futó vett részt.

phoca thumb m SG208275 phoca thumb m SG208297