Slide 1

Válasszon nyelvet

Referenciák

Protipožiarna ochrana

Protipožiarna ochrana stavieb

 

Árajánlatok

Amennyiben díjmentes árajánlat kidolgozása iránti kérelmét szeretné elküldeni, kattintson az alábbi linkre, ahol megtalálja az összes, a tetőszerkezet árajánlatának elkészítéséhez szükséges fontos információt.

Kérek árajánlatot

Kérdezzen

Amennyiben el szeretné dönteni, hogy tényleg helyes-e a szeglemezes tetőszerkezet vagy faépület melletti döntése, és több információt szeretne megtudni ezzel kapcsolatban, vagy arról érdeklődik, hogyan tud az általunk gyártott tetőszerkezet segítségével építési költséget spórolni, kattintson ide

GYIK

 

Itt találhatóak az Ӧn számára nyújtott szezonális engedményeink..

 

 

  • partner akció - a KON-Truss és Tepore, s.r.o közös akciót indított el fagyapot alapú fújt szigetelés alkalmazása esetén mennyezetek szigetelésénél - 10% árkedvezmény a KON-Truss ügyfeleinek.
  • előrefizetés esetén lehetőség automatikusan 2% árkedvezményt kapni a rácsos tartó árából
  • gyalult és faanyagvédőszerrel kezelt lécek (40x60 mm 3fm darabok) osztrák tanúsítvánnyal ár 0,50 Eur/fm ÁFA nélkül

További információért lépjen kapcsolatba a kereskedelmi részlegünkkel Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.,">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy az üzleti-technikai képviselőinkkel.